Werkwijze

De focus van 040 Vastgoedontwikkeling ligt op de ontwikkeling van vastgoed in de zorgsector, wij zijn de verbindende factor tussen de zorginstellingen, gemeentes, adviseurs en beleggers. Wij brengen de juiste partijen samen om het optimale resultaat te bereiken voor onze opdrachtgevers en gebruiken hiervoor onze brede kennis en ruime ervaring. Wij zijn leidend gedurende het ontwikkelproces, zodat opdrachtgevers volledig ontzorgd worden en de zorginstellingen zich op deze manier volledig kunnen focussen op het verlenen van zorg.

U kunt bij ons terecht voor de ontwikkeling van huisvesting voor zowel ouderen- als gehandicaptenzorg, maar ook gezondheidscentra, hospices, kinderdagverblijven en speciale scholen. Uiteraard zijn alle overige zorgvragen ook bespreekbaar, aarzel dan ook niet om contact op te nemen. Vanaf het moment dat het programma van eisen wordt vastgesteld kunt u een beroep doen op onze kennis en kunde, zodat voor u uiteindelijk volledig op maat gemaakt zorgvastgoed wordt gerealiseerd.

De zorgvisie van onze opdrachtgevers is dan ons ook vertrekpunt en vanuit hier wordt een strategie uitgedacht en deze wordt uitgewerkt in een uiteindelijke realisatie van zorghuisvesting. Een goede huisvesting versterkt de financiële positie van een zorginstelling, maar het allerbelangrijkste: het biedt vooral een welkome omgeving voor de cliënten, patiënten en medewerkers van de diverse zorginstellingen. De eindgebruiker staat bij ons dan ook altijd centraal.